(VIDEO) Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic la doi pași de Poliție

0
641
Doi șoferi s-au luat la bătaie la doi pași de Poliție / Foto: Poliția Română
Doi șoferi s-au luat la bătaie la doi pași de Poliție / Foto: Poliția Română

Incident fără precedent în Râmnicu Vâlcea. Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic după o șicanare, chiar în apropiere de Poliție!

Potrivit celor de la Ziarul de Iași, situația ar fi avut loc cu o lună în urmă, dar abia acum a ajuns în atenția publicului.

În imaginile de mai jos se poate observa cum unul din șoferi s-a dat jos dintr-o mașină neagră, oprind-o în mijlocul traficului. Acesta s-a deplasat la mașina vișinie din spatele său, a deschis portiera și a început să-l lovească. Trecătorii din zonă au sărit imediat să-i despartă pe cei doi. Sursa citată spune că încăierarea ar fi efectul unei șicanări anterioare în trafic.

Interesant este faptul că „ringul” unde s-au bătut cei doi se află la 100 de metri de IPJ Vâlcea.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care doi şoferi, care se deplasau la volanul maşinilor lor, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Lenin Sud, au avut o altercaţie in trafic, soldată cu lovirea unuia dintre ei, facem următoarele precizări: în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 03 februarie a.c., a fost înregistrată o plângere penală în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, aflată în lucru la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, depusă de bărbatul care ar fi fost agresat fizic. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. De asemenea, există în lucru, la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea, o petiţie depusă de celălalt şofer care sesizează că ar fi fost şicanat în trafic. Se fac verificări, urmând a se lua măsurile legale în ambele sesizări”, spun polițiștii.

Totodată, aceștia afirmă că ambii șoferi au depus plângeri penale. Una dintre ele pentru agresiune, cealaltă pentru șicanare în trafic. Iată mai jos momentul filmat:

Sursa video: Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here