(VIDEO) Eroii României de la ultimul European de tineret, mesaj pentru noua generație

0
739

România U21 debutează astăzi la Campionatul European de tineret din Ungaria și Slovenia, contra Olandei. Cu acest prilej, câțiva dintre jucătorii care au făcut adevărate minuni în Italia și San Marino, în 2019, le-au transmis un mesaj.

George Pușcaș, Ianis Hagi, Ionuț Radu, Florinel Coman, Dennis Man, Ionuț Nedelcearu și Alex Cicâldău au fost jucători de bază în lotul României U21 la acel turneu final. Acum, aceștia au transmis un mesaj de încurajare pentru jucătorii lui Adi Mutu, vorbind și despre experiența lor la EURO 2019.

George Pușcaș: „EURO 2019 a fost o experiență unică pentru mine.

M-a făcut să înțeleg cât de important e un turneu final pentru echipa națională și pentru suporterii echipei naționale. Una dintre cele mai frumoase experiențe ale mele din fotbal de până acum”

Dennis Man: „O amintire foarte frumoasă, un turneu foarte reușit! Îmi voi aminti cu drag acea perioadă”

Ionuț Radu: „Nu pot să spun în cuvinte ceea ce am trăit la EURO, pentru că sunt niște sentimente unice.”

Ionuț Nedelcearu: „O amintire fantastică. Sper din plin ca și generația de acum să trăiască aceleași clipe.”

Florinel Coman: „A însemnat un vis devenit realitate, m-am bucurat enorm pentru acea performanță.”

Ianis Hagi: „Ceva unic, ceva ce n-am mai trăit până acum! Ceva ce, cu siguranță, îmi doresc ca în viitor să trăiesc din nou. Să am sentimentele, emoția pe care am avut-o la un Campionat European”

Alex Cicâldău: „Sunt foarte bucuros că am reușit să facem acolo un rezultat foarte bun pentru România!”

Totodată, jucătorii aflați acum la naționala mare au ținut să le ureze succes „tricolorilor mici” la turneul final din Ungaria și Slovenia.

Man: „Le urez multă baftă, suntem alături de ei!”

Pușcaș: „Să profite, să profite de acest moment!”

Radu: „Trebuie să aveți foarte mare încredere în voi, să nu vă fie frică de nimeni și sunt sigur că veți trăi și voi exact aceleași sentimente. Rezultatul pe care îl veți obține la EURO, fie el cât de bun, trebuie să vă motiveze, în așa fel încât să faceți pasul la echipa mare. Vă urez multă baftă și să aveți încredere în voi!”

Coman: „Sper ca actuala generație să ne depășească! Să se ducă acolo cu curaj, entuziasm și eu cred că vor reuși să facă o figură frumoasă.”

Hagi: „Le doresc multă baftă, mult curaj, ambiție, sacrificiu, pentru că merită. La un Campionat European se poate întâmpla orice!”

Cicâldău: „Le urez mult succes și am foarte mare încredere în ei că o să facă un rezultat foarte bun și ei.”

Nedelcearu: „Să aibă încredere în ei, fiindcă sunt jucători talentați. Pot face un Campionat European foarte bun, de ce nu, să joace finala!”

Aici ai un video cu mesajul băieților de susținere pentru echipa de tineret!

România U21 debutează diseară la EURO 2021, contra selecționatei similare a Olandei, la ora 22, pe TVR 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here