(VIDEO) Ianis Hagi, perioadă senzațională! Românul a marcat de Crăciun

0
153
Ianis Hagi
Timp de citit: 2 minute

Internaționalul român Ianis Hagi continuă seria bună la Rangers, după o perioadă în care nu mai prindea minute la echipă și se vorbea chiar de o plecare de la trupa lui Steven Gerrard.

Fiul marelui Gică Hagi a înscris din nou pentru Rangers în campionatul Scoției. Acesta a marcat cu piciorul stâng, contra lui Hibernians, fiind al treilea gol din campioant.

Iată mai jos reușita lui Ianis Hagi:

În total, Hagi Jr. are 4 goluri și 9 pase decisive în 23 de partide din acest sezon. Internaționalul român a înscris și în Europa League.

Fanii s-au arătat încântați de prestația lui Ianis din meciul de sâmbătă, în care a marcat și a fost schimbat în minutul 76. Comentatorul a început laudele.

„Roofe trimite foarte bine în careu. Bravo lui Ianis Hagi, care s-a poziționat excelent, într-o zonă periculoasă, acolo e acțiunea! Ne întrebam când va «învia» Hagi, iată că a «înviat»! A venit iar cu golul pentru Rangers”, a fost reacția comentatorului de la Sky Sports după gol.

„Sunt foarte fericit că Hagi arată în sfârșit ce poate. A avut un început dificil de sezon”, a fost reacția unui fan.

„Poate Ianis ar trebui să fie atacant!Mă bucur că joacă între cei 3 din față, e mai bun la duelurile în careu și nu îi e teamă să șuteze”, a fost reacția altui suporter al liderului din Scoția.

Sursa foto: Digi Sport

Tot din fotbalul european, avem și gafa anului! Vezi aici ce a putut să facă portarul celor de la Arsenal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here