(VIDEO) Penalty bătut ca în curtea școlii la Hermannstadt-Gaz Metan: „Vai de mine, cum a dat!”

0
417
Hermannstadt a ratat incredibil un penalty contra lui Gaz Metan / Foto: Telekom Sport
Hermannstadt a ratat incredibil un penalty contra lui Gaz Metan / Foto: Telekom Sport
Timp de citit: 2 minute

Se cunoaște deja nivelul extrem de scăzut al echipelor din play-out-ul Ligii 1, dar o fază de la Hermannstadt-Gaz Metan nu poate decât să ne confirme asta. Pe lângă goluri și o reușită anulată, apoi revalidată, a existat și un penalty bătut cum nu se poate mai prost.

Protagoniștii scenei, Petrișor Petrescu și Răzvan Pleșca. Era 1-0 pentru Gaz Metan Mediaș în minutul 26, iar gazdele tocmai ce primiseră un penalty. Șeptarul Petrișor Petrescu a fost cel care și-a asumat responsabilitatea execuției, dar a bătut „ca în curtea școlii”.

De regulă, fotbaliștii încearcă să lovească cât mai plasat de la 11 metri. N-a fost și cazul lui Petrescu, care a tras tare și pe centru, iar „vulpoiul” Pleșca, ajuns la 38 de ani și aproape 300 de meciuri în Liga 1, nici nu s-a clintit. Intervenția acestuia a contat mult în economia partidei, deoarece s-a terminat 2-1 pentru Gaz Metan, iar fără acea paradă ar fi fost destul de greu să plece cu toate cele 3 puncte.

Ioan Viorel, comentatorul Digi Sport responsabil cu relatarea partidei, a avut o reacție extrem de sugestivă. „Vai de mine, cum a dat! Dă în el!”, a fost replica acestuia după execuția jucătorului lui Hermannstadt.

Vezi mai jos video cu momentul penalty-ului ratat, preluat din transmisiunea Digi Sport:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here