(VIDEO) Un minor și un tânăr au fost bătuți și înjurați de către polițiști în timpul audierii

0
160
Timp de citit: < 1 minute

(VIDEO) Un minor și un tânăr de 20 de ani au fost suspectați de către poliția Bacău pentru furt. Aceștia au suportat amenințări și lovituri crunte din partea audiatorilor, aceștia neprimind nici măcar dreptul la un avocat.

La audieri, un minor și un tânăr au suportat abuzul mai multor polițiști investigatori. Fiind în custodia poliției Bacău, minorul a reușit să capteze întreaga discuție cu ajutorul unui telefon, timp în care a trebuit să suporte o serie de înjurături și lovituri.

Chiar dacă cei doi au cerut dreptul la un avocat, polițiștii nu i l-au oferit, totodată neștiind în ce ipostază vor fi audiați. Caracterul violent fără margini al videoclipului reliefează vremurile de mai demult ale comunismului, când inculpatul era la mila securiștilor. Astfel denotă lipsa de profesionalism, cât și abaterea de la o serie de libertăți importante.

După audiere, cei doi tineri au reușit să facă o plângere penală, având totodată mărturie înregistrarea evenimentului. Inspectoratul de Poliție Bacău a adăugat într-o declarație de presă că se efectuează o serie de cercetări, care vor lua amploare.

sursa video: Ziarul de Bacău (zdbc.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here