(VIDEO) Un tânăr și-a incendiat mașina pentru a deveni popular pe Internet

0
293

Un tânăr dornic să devină popular pe internet și-a incendiat mașina. Acesta a venit cu automobilul pe un câmp, l-a stropit cu benzină, iar apoi i-a dat foc.

Bărbatul s-a filmat și a postat imaginile pe paginile sale de pe rețelele de socializare. El a precizat că după Instagram, mașina e cel mai valoros lucru pe care l-ar avea.

„Azi am decis să fac ceva ce nu a făcut niciun influencer din Republica Moldova.

Ultima vreme primeam o sumedenie de mesaje „Pune-mi și mie 100 de lei pe cont”, „Dacă ai așa mulți bani da-mi și mie 100 de lei”, doresc să vă ofer o motivație și exemplu pentru a vă demonstra că totul este absolut posibil.

Astăzi pentru mine este o zi foarte importantă, voi începe totul de la zero fără mașină, fără bani. O să ne ridicăm impreună de la început. Ceea ce am făcut eu astăzi nu a mai făcut niciun influencer de la noi, din Republica Moldova.

Nu vreau să ofer un exemplu greșit de a vă îndemna să recurgeți la astfel de acțiuni. Dar, după cum ați văzut și în titlu, eu astăzi mi-am incendiat mașina și am ars toți banii din portmoneu, „De ce mașina?”. Luând în considerare că eu lucrez toată ziua online, mașina este unul dintre cele mai valoroase lucruri ale mele.

Înainte de a mă critica că l-am copiat pe Mihail Litvin vreau să vă spun că ceea ce am făcut eu este cu totul altceva: Nu e vorba că vreau să incendiez mașina și să fac haype pe seama acestui video, vreau să demonstrez că în scurt timp vom obține mult mai mult decât avem acum.

Nu sunt genul de persoană care se crede mai presus decât alții, vreau să fiu o motivație zilnică pentru fiecare din voi, să vă dau o lecție corectă și de a vă schimba modul de a gândi în ceva mai bun (la noi în Moldova când vine vorba de un act de caritate nu contribuie multă lume, atât timp cât avem posibilitatea de a face și viața altcuiva mai bună nu văd de ce să nu le dăm o mână de ajutor)”, a scris tânărul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here