(VIDEO) Vulpe omorâtă, iar apoi bătută cu lopata de un minor

0
209
vulpe
Timp de citit: 2 minute

Un video apărut pe internet a stârnit din nou revolta iubitorilor de animale. De această dată, victima violenței este o vulpe.

Inițial, vulpea a fost ucisă, iar apoi agățată de gardul unei gospodării. Cum acest lucru se pare că nu a fost suficient, rău-făcătorii, doi minori cu vârstele de 15 ani, au chinuit corpul fără viață al vulpii. Mai exact, unul din ei a început să o lovească cu o lopată, timp în care celălalt minor filma totul.

Filmarea a apărut pe internet, mai exact fiind vorba de TikTok. Polițiștii din comuna Cârna, județul Dolj, locul în care s-a petrecut cruzimea, s-au autosesizat.

„Polițiștii din Segarcea și de la Secţia 14 Rurală Bârca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul on-line a fost postat un clip video privind uciderea unei vulpi, de către un tânăr, ce era instigat la săvârșirea faptei de către un alt tânăr care și filma actul infracțional.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un minor de 15 ani împreună cu un alt minor de aceeaşi vârstă, ambii din comuna Cârna, ar fi ucis cu un corp contondent o vulpe care fusese prinsă într-un laț, în curtea locuinței, de tatăl primului minor, un bărbat, de 42 ani din comuna Cârna.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor fără drept, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora sa se propună soluție corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă” , precisează un comunicat al IPJ Dolj.

Din păcate, aflăm din nou despre un caz de violență asupra animalelor.

Însă acesta este un caz despre care avem șansa să aflăm cu toții. Un caz care stârnește din nou revolta apărătorilor animalelor sălbatice. Multe sunt cazurile izolate, despre care nu se află nimic, care nu sunt făcute publice.

Oare cât timp va mai dura până la implementarea unor legi care să pedepsească mai aspru aceste fapte de cruzime? Câte animale vor mai suferi până atunci? Românie, Românie…

Vezi clipul video aici!

Pentru a citi detalii despre un alt caz asemănător, în care victima este un câine, dă click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here