Zâna Măseluță: Motivul pentru care femeile își fac Onlyfans

0
684
Disclaimer: Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Femeile au dreptul de a alege singure fără a fi judecate. You slay, sis!

De când cu pandemia, Onlyfans a ajuns la fel de popular ca Instagramul. Nu că ar fi un lucru rău, you do you, dar mereu se trezesc idioți să comenteze viața altora. Faceți așa mare caz din faptul că nici femeile nu mai sunt ce-au fost, dar v-ați gândit vreodată că Zâna Măseluță e de vină? 

Practic, de când eram mici ne vindeam părți ale corpului pe bani. 

Te duceai la dentist, îți scotea dințișorul și ți-l dădea înapoi să-l ai ca amintire. Dacă te-ai născut în Moldova, îți legai dintele de clanță cu o ață, maică-ta pe partea cealaltă a ușii, și ce se întâmplă de aici e istorie. Apoi erai tare entuziasmat că la noapte vine Zâna Măseluță și îți aduce ceva bun. Tu știrb, cu 3 dinți rămași prin gură, doar nu era să-ți aducă dulciuri. Îți băga acolo 10 lei ca să ai de-o mașinuță. 

Te simțeai valoros, asta explică și înclinarea către „banii ușori” pe care îi faci pe Onlyfans. 

Nu știu cine i-a numit „bani ușori” pentru că nudurile sunt o artă.

Luminozitate, background, filtru, edit, caption, strategie de marketing, creativitate; astea sunt skill-urile de care ai nevoie pentru a întreține un cont de calitate. E un full-time job. 

Femeile au norocul de a face parte din sexul frumos. Orice fac ele este masterpiece pentru unii bărbați. Simping much?

Până la urmă, de ce să-i dai un booty pic lui Alex și să primești seen când poți să i-l pasezi lui Ahmed și te-ai făcut cu 500$?

Work smart, not hard, sweetheart. Aplică ce te-a învățat Zâna Măseluță să faci ca să-ți cumperi mașinuța. Cu Alex nu ajungi prea departe, maxim la Spitalul de Psihiatrie. Dacă tot plângi, măcar să o faci într-un Ferarri în Dubai, nu la coadă la Lidl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here