Zi neagră pentru două prostituate: întâi oferite cadou unui puști de 15 ani, apoi violate

0
254
prostituate

Unii puști primesc cadou ultimul PlayStation sau mingea de la finala Champions League, dar ce a primit un minor de 15 ani întrece orice așteptare. Tatăl său i-a „dăruit” două prostituate găsite pe un site de anunțuri, pe care le-au violat împreună cu alți doi bărbați. „Cadoul” a avut și un preț: cei trei adulți au fost arestați preventiv. Nici minorul n-a scăpat, primind arest la domiciliu.

Cei patru făptași sunt din Iași, iar nefericitele prostituate, din Galați.

După ce au fost racolate de pe internet, escortele au fost sechestrate într-un apartament. Pentru ca „pachetul” să fie complet, au fost amenințate cu o macetă și silite să facă sex cu toți patru. Inclusiv cu minorul, ați înțeles bine.

Oficial, totul le-ar fi mers bine, dacă în noaptea de 9 noiembrie n-ar fi existat un apel la 112.

Apelul a fost inițiat de către o persoană din Galați, care a reclamat faptul că sora sa, dar și alte două prietene, sunt în Iași și nu mai răspund la telefon.

„Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie de pe raza municipiului Iaşi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri. Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobil, ar fi reuşit să trimită un mesaj telefonic prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui supermarket, fără să cunoască cu exactitate adresa”, e declarația reprezentanților Poliției Iași.

Polițiștii au reușit să găsească apartamentul, dar făptașii, culmea, au refuzat să deschidă.

Abia în momentul în care oamenii legii au amenințat că sparg ușa, s-au conformat. În momentul în care au intrat în apartament, le-au găsit pe cele două prostituate speriate, susținând că au fost violate. Cei trei adulți au fost arestați preventiv, iar minorul, la domiciliu. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Conform Adevărul, „creierul operațiunii” ar fi Florin Frunză, care nu e neapărat un necunoscut pentru polițiștii ieșeni. A mai fost condamnat pentru tâlhărie și furt, unele fapte fiind săvârșite în străinătate.

Sursa foto: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here