Lovitură financiară în Premier League: fondatorul Spotify vrea să cumpere Arsenal

0
575
Arsenal, aproape să fie cumpărată de fondatorul Spotify / Foto: Sky Sports
Arsenal, aproape să fie cumpărată de fondatorul Spotify / Foto: Sky Sports
Timp de citit: 2 minute

Un club mare din Premier League e aproape de o lovitură uriașă, dar nu din punct de vedere al transferurilor. Arsenal Londra este aproape de a fi preluată de fondatorul Spotify, Daniel Ek, după ce acesta a confirmat că urmărește să cumpere clubul de pe Emirates Stadium.

Suedezul a declarat încă de săptămâna trecută că e interesant să cumpere formația engleză. În acest moment, proprietarul „tunarilor” este Stan Kroenke, prin intermediul companiei sale KSE (Kroenke Sports and Entertainment).

Totuși, americanii au negat clar faptul că ar fi primit vreo ofertă din partea lui Ek, scrie centralfifetimes.com.

În ciuda acestui fapt, fondatorul și CEO-ul Spotify a declarat pentru CNBC că are o „ofertă convingătoare” pentru a cumpăra clubul.

„Sunt fan Arsenal de când aveam opt ani, Arsenal e echipa mea. Îmi place istoria (n.r. echipei), îmi plac jucătorii și, bineînțeles, îmi plac fanii. Mă uit la asta și văd o oportunitate extraordinară de a seta o viziune reală pentru club, pentru a-i readuce gloria. Vreau să stabilesc (n.r. o relație de) încredere cu fanii, vreau să-i activez din nou.

Ca să vă răspund la întrebare, da, vorbesc foarte serios. Am asigurat fondurile pentru asta și vreau să fac o ofertă despre care cred că e una convingătoare pentru proprietari, sper că mă vor asculta”, a spus Daniel Ek.

Și, după cum se arată situația, fanii lui Arsenal nu ar dezagrea ideea unui nou deținător. Suporterii s-au cam înfuriat pe Kroenke după tentativa acestuia de a înscrie clubul londonez în Superliga Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here